Plněná broskev

23. července 2011 v 8:47 | Lady S
Sladkoslaná kombinace mých nejoblíbenějších jídel. Zatím TOP =) Někdo to nemá rád to chápu, myslím že u spousty lidí je to jen z té představy, nebo se bojí zkusit něco nového. Jednou měla babička podobná salát a nakrájený ananas v něm a strejda taky povídal jak slaný a sladký dohromady nemá rád a nakonec si byl 2x přidat, že tam je ananas samozřejmě nevěděl a ani sme mu to neříkali,aby se neztrapnil, ale víme svoje a přístě budem mít salát zas =D

Ingredience:
  • půlky broskví - konzervované
  • 2 kuřecí prsa
  • 1 malá majonéza
  • 1,5 bílého jogurtu
  • 1 pórek
  • kari
  • sůl
Postup:
Kuřecí prsa rozkrájíme na menší kousky - třeba na proužky - a povaříme v osolené vodě se 4 až 5 lžícemi kari. Mezitím si nakrájíme pórek na nudličky. Kolik masa, tolik pórku. Maso po uvaření vytáhneme a ještě rozkrájíme na drobnější kousky. Do mísy vložíme maso, přidáme pórek, jogurt a majonézu, dle potřeby osolíme a promícháme. Dáme vychladit. Poté naplníme půlky broskví směsí. Můžeme ozdobit kouskem pórku a pro barvu posypat sladkou paprikou.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Burow Burow | Web | 23. července 2011 v 9:56 | Reagovat

Musím se přiznat, že mě taky nikdy nelákaly sladkoslané recepty, ale tohle vypadá opravdu dobře.
Myslím, že ani manžel by nebyl proti. Jestli tenhle recept vyzkoušíme, určitě dám vědět.
Jinak děkuju za moc milý komentář, jsem tak trochu jiná, řekla bych až moc přecitlivělá do dnešní doby.
Letos mi bude 60 let, (vnoučat jsem se dočkala až na stará kolena)ale tykání bych se rozhodně nebránila, na blogu je to samozřejmost a i v reálu upřednostňuju tykání.
Mějte se krásně a ještě jednou moc děkuju. ☼

2 s-m-u-r-f s-m-u-r-f | Web | 25. července 2011 v 19:59 | Reagovat

Vyzkoušejte a napište =) nemአza co
máš můj obdiv

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama